API

Spoedig volgt hier meer informatie over de mogelijkheden om onze formulierenservice te koppelen aan het door u gewenste pakket middels onze API. In kwartaal 1 van 2018 verwachten wij deze API te gaan lanceren. De beoogde functionaliteit zullen wij binnenkort in een document op deze website beschikbaar stellen.


Widget

U kunt middels een op maat gemaakte widget een connectie maken met uw ERP. Zodoende kunt u realtime-data ophalen uit uw ERP welke u wilt gebruiken in de App. Het voordeel van een op maat gemaakte widget is dat er meer logica in verwerkt kan worden. Wij kunnen deze widget voor u ontwikkelen maar uw programmeurs kunnen dit ook zelf doen. 

Hook

Op het moment dat een formulier wordt ingezonden kunt u beslissen wat er mee dient te gebeuren. Dit kan een combinatie zijn van het enkelvoudige formulier ontvangen per mail, meervoudig opgenomen te zien in een Excel, realtime in te lezen via de API of een hook te gebruiken die de data van de App wegschrijft in een door u gewenst systeem. Deze hook is net als een widget te programmeren door ons of desgewenst door uw eigen ontwikkelaar.

Excel

Het is ook mogelijk om binnen de zoek- of catalogus-widget de data uit een exceldocument op te nemen. Deze bestanden kan men bij het formulierverzoek uploaden en nieuwe versies via een wijzigingsverzoek aanbieden. Indien de bestanden regelmatig wijzigen en/of er behoefte is aan realtime data adviseren wij een op maat gemaakte widget.

Technisch support

Wij beschikken over een helpdesk maar technische vragen (van een programmeur) beantwoorden we vanuit de ontwikkelafdeling. Het beste is om een mail te sturen naar info@formappservice.com waarna wij kunnen beoordelen wie het beste uw technische vragen kan beantwoorden.